Savonlinnan musiikkileiri 2022

Ensi kesänä leireillään taas Savonlinnan kristillisellä opistolla musiikin merkeissä. 4.-10.7.2022 pidettävällä musiikkileirillä pääsee opettelemaan jousisoitinten, klassisen kitaran ja pianon soittoa ja laulua sekä yhteismusisointia kuoroissa, orkestereissa ja muissa kokoonpanoissa.

Savonlinnan musiikkileirille voivat hakeutua myös aloittelijat. Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille soittajille ja laulajille! Intensiivinen oppimisjakso Ritalanmäen kauniissa maisemissa tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kaiken ikäisille hioa omaa osaamista ja jakaa kokemuksia muiden kanssa, kehon ja mielen huoltoa unohtamatta. Muusikkouteen avataan uusia näkökulmia, genrerajoja ylitetään sujuvasti.

Huippuammattilaiset ohjaavat leirillä innokkaita ja motivoituneita oppilaita. Työn tuloksista saadaan nauttia pitkin viikkoa kuultavissa esiintymisissä ja leirin huipentavassa sunnuntaisessa päätöskonsertissa. Eikä unohdeta yhteisiä illanviettoja ja oppilaiden kanssa, lettuja ja makkaranpaistoa, saunomista ja uimista. Ne kuuluvat myös leiriohjelmaan.

Soittaja ja laulaja, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://www.savonlinnanmusiikkileiri.fi/