Apua senioreille digilaitteiden käyttöön

Tänä syksynä Savonlinnan kesäyliopiston digituutorit pitävät senioreiden digiklinikkaa yhteistyössä Kansallisten senioreiden kanssa. Digiklinikalle ovat tervetulleita seniorit, jotka tarvitsevat apua tietokoneiden tai mobiililaitteiden teknisessä tuessa tai digitaalisten palveluiden käyttöönotossa. Digiklinikan palvelut ovat maksuttomia.

Digiklinikoita järjestetään kerran kuussa, torstaisin klo 10–12: 8.9., 6.10., 10.11. ja 8.12. Paikka on Savonlinnan kesäyliopisto, tila 324, 3. krs., Puistokatu 5, 57100 Savonlinna. Digiklinikalla ei ole ennalta suunniteltua ohjelmaa, vaan koulutetut tuutorit auttavat sinua henkilökohtaisesti juuri sinun digiongelmissasi. Ota laitteesi mukaan ja tule käymään!

Digiklinikoiden tiedot löytyvät koulutuskalenteristamme Ikääntyville tarkoitettujen koulutusten sivulta klikkaamalla ”Digitaidot ikääntyville” -painiketta. Klinikoiden lisäksi syksyllä pääsee harjoittelemaan kuvien tallentamista, kuvien käsittelyä ja valokuvakirjan tekoa. Näidenkin kurssien tiedot löytyvät koulutuskalenterista. Lisätietoja voi kysellä myös koulutussuunnittelija Erja Tynkkyseltä, 044 7730 997, [email protected].