Joko olet valinnut mieluisen sukututkimuskurssin?

Uutuutena tämän syksyn sukututkimuksen kurssien tarjonnassamme on Sukututkimusneuvojakoulutus. Sukututkimus on nykyään hyvin suosittua, mutta siihen ei ole ollut suoraan pätevöittävää koulutusta. Nyt on mahdollista saada osaamisestasi todistus!

Koulutus on pilottikurssi, joka toteutetaan verkko-opetuksena ja siihen liittyvät tehtävät ja tentit tehdään EduGo-verkossa. Jos sinulla on osaamista, jota haluaisit hyödyntää tai vain jakaa muiden harrastajien iloksi, ilmoittaudu mukaan.

Sisällöllisesti koulutus sopii sekä sukututkimuksen perusteiden kattavaan kertaamiseen että osaamisen päivittämiseen internetin uusien tietokantojen käyttöön. Tarkka kuvaus koulutuksen sisällöstä löytyy koulutuskalenterista.

Jos neuvojakoulutus ei ole sinua varten, mutta sukututkimus muutoin kiinnostaa, miten olisi verkkokursseista Isoisää etsimään, Henkikirjojen käyttö sukututkimuksessa tai Arkistojen aarteet? Tai Suomalaiset Venäjällä 1917–1964 -webinaari? Kurssien nimet ovat linkkejä, niistä pääset tutkimaan aiheita tarkemmin.