Koulutusta opettajille, kouluttajille ja kasvattajille

Opetus- ja kasvatusalan ammattilainen, huomasitko, että viime viikon blogissa esiteltiin sinullekin sopivia koulutuksia? Tällä kertaa olet vuorossa oikein erityisesti: alta löytyvät juuri nyt ajankohtaiset, opettajien ammatillisiin tarpeisiin räätälöidyt koulutukset. Mielenkiintoisen koulutusten otsikkoa klikkaamalla pääset lukemaan siitä enemmän!

MOTO – Monipuoliset ohjaustaidot toisella asteella 7 op -koulutus on tarkoitettu kaikille toisen asteen opettajille. Koulutuksen monista osioista löytyy jokaiselle sopivaa opittavaa, olipa tarve sitten tulevaisuusohjauksen välineistä, nuoren mielen esiavusta tai vahvuusperustaisis menetelmistä ohjauksessa. Koulutus tapahtuu pääosin verkossa lukuvuoden 2021-2022 aikana, tervetuloa mukaan!

Laaja-alainen erityisopettaja pedagogisena asiantuntijana -koulutuksessa käydään läpi laaja-alaisen erityisopettajan työn mahdollisuuksia koko koulua hyödyntävänä resurssina. Yhteistyö, ennaltaehkäisy ja ratkaisukeskeisyys nousevat keskiöön laaja-alaisen erityisopettajan työssä. Koulutuspäivät ti 2.11. klo 14-17 ja to 11.11. klo 14-17, verkossa.

Selkokieltä opettajille ja ohjaajille – useampi kuin joka 10. suomalainen tarvitsee selkokieltä. Tästä koulutuksesta saat apua siihen, miten voit selkeyttää omaa puhettasi ja vuorovaikutusta, sekä siihen miten oppimateriaaleja ja muita koulumaailman tekstejä voi selkeyttää. Koulutus järjestetään verkossa ja sen kesto on kaksi iltapäivää.

Lasten ja nuorten sukupuoli- ja seksuaali-identiteetin tukeminen – mitä jokaisen lasten ja nuorten kanssa työskentelevän olisi hyvä tietää? Tässä koulutuksessapa opit sen. Koulutuksessa vahvistat tietoja, taitoja, varmuutta ja myönteistä asennetta ja saat konkreettisia välineitä arjen työhön. Löydät aiheeseen liittyviä hyödyllisiä linkkejä jo kurkistamalla koulutuksen tietoja koulutuskalenterissa – lue tästä lisää!