Joogaa vuonna 2022

Kaksi erilaista mahdollisuutta joogan harrastajille ja ohjaajille: muistijooga-ohjaajakoulutus ja joogaopettajakoulutus. Tosiaankin, Savonlinnassa on alkuvuodesta 2022 tarjolla erinomaiset kasvun paikat joogan parissa!

Muistijooga keskittyy aivojen aktivointiin ja ennaltaehkäisemään muistihäiriöitä sekä parantamaan keskittymiskykyä. Välineenä käytetään Memomat-mattoa, jolla askelletaan ruudusta toiseen numeroiden, kirjaimien tai värien perusteella. Liikuntarajoitteiset voivat tehdä samoja harjoitteita muistilaudalla. Muistijooga sopii työmentelmäksi esim. fysio- ja toimintaterapeuteille, geronomeille tai muistiohjaajille. Koulutus sopii hyvin myös kaikille muillekin, jotka ovat kiinnostuneet erilaisesta muistia kehittävästä harjoituksesta. Lue lisää muistijooga-viikonlopusta koulutuskalenterista.

Helmikuussa alkava pitkä joogaopettajakoulutus on tarkoitettu joogaa yli kolme vuotta harrastaneille, tai joogaohjaajille, jotka haluavat kehittää osaamistaan edelleen. Koulutuksessa oppii rakentamaan ja ohjaamaan joogaohjelmia, joiden erityinen piirre liittyy harjoituksen hallittuun hidastamiseen. Koulutuksessa keskitytään asana- ja hengitysharjoitusten erittäin yksityiskohtaiseen tekniseen analyysiin, jonka hallintaa voi soveltaa mihin tahansa suuntaukseen, jossa tehdään asanoita ja hengitysharjoituksia. Koulutuksen päätteeksi on mahdollista saada RYT-200H -todistus, mikäli on tehnyt koulutuksen sisältämät kotitehtävät hyväksytysti, osallistunut lähiopetuksiin sekä suorittanut erillisen loppukokeen hyväksytysti. Joogaopettajakoulutuksen tarkempi sisältö ja koulutusviikonloppujen ajankohdat löytyvät koulutuskalenterista.

HUOMAA uutena myös Joogapilates -viikonloppu!

One thought on “Joogaa vuonna 2022

Comments are closed.