Opintokokonaisuuksiin ilmoittautuminen päättyy – vielä ehdit avoimeen yliopistoon!

Avoimen yliopiston opintokokonaisuuksiin ilmoittautuminen päättyy syyskuun puolessa välissä. Ilmoittautumalla kokonaisuuksiin nyt, saat opinto-oikeuden koko lukuvuodeksi ja pystyt suorittamaan valitsemasi perusopintokokonaisuuden kokonaan. Ilmoittautuminen toki jatkuu läpi lukuvuoden, mutta myöhemmin voi tulla mukaan vain yksittäisille opintojaksoille. Opintojaksot ovat myös aikaan sidottuja, ja kaikkia niitä ei järjestetä vasta loppusyksystä tai keväällä! Kannattaa siis olla tarkkana nyt ja ilmoittautua, jotta pääsee opinnoissa eteenpäin.

Onko jonkun seuraavista kokonaisuuksista suorittaminen tavoitteenasi? Klikkaa linkkejä, niin pääset katsomaan tarkempia tietoja, suunnittelemaan opiskelua ja ilmoittautumaan!

Finanssioikeuden perusopinnot (25 op) 2021-2022 valmentavat opiskelijoita toimimaan paitsi verohallinnon monipuolisissa ja haasteellisissa tehtävissä myös vero-oikeuden asiantuntijatehtävissä tilintarkastusyhteisöissä sekä muissa yrityksissä ja yhteisöissä. Alalla vallitsevat työntekijän markkinat, sillä ammattilaisista on jatkuva kysyntä.

Opetushallinto perusopinnot (25 op) 2021-2022, UEF antaa valmiudet toimia koulujen ja oppilaitosten johtotehtävissä sekä muissa opetusalan hallinnollisissa tehtävissä. Opinnoissa pureudutaan juridisen puolen lisäksi johtajuuteen, koulutuspolitiikkaan ja arviointiin.

Työ- ja organisaatiopsykologian perusopinnot (25 op) 2021-2022 antaa yleiskuvan työ- ja organisaatiopsykologian keskeisistä perusteorioista ja työhön liittyvistä sisältöalueista kuten johtaminen, työhyvinvointi sekä sosiaaliset verkostot. Opinnot koostuvat yhdestä pakollisesta ja kolmestatoista valinnaisesta opintojaksosta.

Yleiset oikeusjärjestysopinnot (60 op) 2021-2022, UEF sopii kaikille oikeustieteiden opiskelusta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää oikeudellista osaamista juridista asiantuntijuutta vaativissa tehtävissä.

Psykologian perusopinnot, UEF, 25 op soveltuvat kaikille alasta kiinnostuneille ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Opinnoilla voit monipuolistaa työelämäosaamistasi ja kehittää ammattitaitoasi tai vaikka vain tutustua yliopisto-opintoihin.