Opiskele itsellesi enemmän vuonna 2022

Haluatko tehdä jotain enemmän ensi vuonna? Kaipaatko työhön tai harrastuksiin uutta suuntaa? Olisiko sinulla nyt aikaa opiskella isompi kokonaisuus?

Tutustu keväällä 2022 alkaviin pidempiin koulutuksiimme ja mieti, lähtisitkö mukaan kehittymään. Ilmoittautumiset päättyvä vuoden alusta alkaen, mutta mietintä kannattaa tehdä nyt. Isoon koulutukseen sitoutuminen on iso juttu!

Joogaopettajakoulutus alkaa helmikuussa ja koulutusviikonloppuja on kerran kuukaudessa joulukuulle 2022 saakka. Osallistujana voit saada RYT-200H todistuksen, kun olet osallistunut lähiopetuksiin, suorittanut koulutuksen sisältämät kotitehtävät hyväksytysti ja suorittanut erillisen loppukokeen hyväksytysti. Koulutus sopii myös syventäviksi opinnoiksi, jos olet aiemmin tehnyt joogaohjaajaopinnot.

Ratkaisukeskeinen nuorisoterapeutti/valmentaja 20 op -koulutuksessa on kymmenen koulutuspäivää kevään aikana. Koulutus sopii henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita ratkaisukeskeisistä lyhytterapeuttisista ja valmennuksellisista sekä ohjauksellisista työskentelymenetelmistä ja niiden tuloksellisesta soveltamisesta nuorten kanssa.

TRE® (Trauma, Tension & Stress Releasing Exercises) -ohjaajakoulutuksessa on 14 koulutuspäivää maaliskuun ja lokakuun välillä. Ohjaajakoulutus valmistaa TRE-ohjaajaa viemään turvallisesti läpi yksilön ja ryhmän TRE-prosessin. Menetelmää hyödynnetään laaja-alaisesti omaa työnkuvaa rikastuttavana menetelmänä muun muassa työterveyden, fysio- ja psykoterapian, sosiaaliohjauksen, kasvatuksen, työnohjauksen, taiteen ja urheilun parissa.

Tutustu myös avoimen yliopiston tarjontaan! Kevätlukukauden aikana ehdit suorittaa vaikkapa Informaatioteknologian väyläopinnot 16 op, tenttiä kaikki Elämänkatsomustiedon perusopintoihin kuuluvat opintojaksot tai ahkeroida koko Psykologian perusopinnot. HUOM: Avoimen yliopiston ilmoittautuminen joillekin opintojaksoille on katkolla yliopistojen opiskelijatietojärjestelmän päivityksen ajan. Ilmoittautuminen avautuu uudestaan joulukuussa.