Psyykkinen valmennus ja mielen voimavarat – ota nämäkin valmiudet käyttöön urheilussa!

Urheiluvalmentajille, opettajille ja oman itsensä valmentajille tarkoitettu verkkokurssi Psyykkinen valmennus urheilussa – mielen voimavarojen käyttöönotto antaa osallistujille peruskäsityksen urheiluun liittyvistä psykologisista ilmiöistä sekä siitä, mitä psyykkinen valmennus on. Kurssilla tutustutaan keskeisimpiin urheilun yksilöpsykologisiin ja sosiaalipsykologisiin ilmiöihin, ryhmän toimintaan ja psyykkisen valmennuksen menetelmiin. Niiden avulla etsitään näkökulmia oman urheiluharrastuksen, tavoitteellisen kilpailemisen ja valmennuksen käytännön kysymyksiin.

Kurssin tavoitteena on, osallistuja sekä kehittyy tunnistamaan omiin suorituksiinsa vaikuttavia psyykkisiä prosesseja että hahmottaa psyykkisen valmennuksen perusperiaatteet.

Tammikuun kestävällä verkkokurssilla opiskellaan vuoroviikoin kahtena iltana viikossa opettajan johdolla ja vuoroviikoin työskennellään itsenäisesti tehtävien parissa. Tehtävien avulla syvennetään omaa tietämystä ja näkemystä urheilupsykologian perusteista ja psyykkisestä valmennuksesta.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla 22.12. mennessä.

Muista myös nämä kurssit:

Joogaopettajakoulutus

Muistijooga-viikonloppu

Joogapilates -viikonloppu