Oppia esitteiden ja ilmoitusten tekoon

Monen työhön kuuluu erilaisten esitteiden, ilmoitusten ja lehdykäisten tekeminen, mutta aina ei ole käytettävissä apua graafiselta suunnittelijalta tai taittajalta. Tietokoneelta saattaa löytyä InDesign-ohjelma, jolla sitten pitäisi tehdä hankkeen esite tai tapahtuman mainos. Mutta entä jos ohjelma on vieras ja kuvat ja tekstit hyppelevät ympäri näyttöä? Miten edes aloittaa?

Adobe InDesign -peruskurssilla opetellaan tekemään julkaisuvalmista aineistoa sekä printtimuotoon että sähköiseen jakeluun PDF –muodossa. Kurssilla harjoitellaan Adobe InDesign ohjelman perustoimintoja, kuten tekstin, kuvien, graafisten elementtien, PDF-viennin, tyylien, värien ja rakenteiden hallintaa.

Kurssilla opitaan keskeisiä asioita graafisesta tuotannosta ja tehdään esite / ilmoitus ja aikakausilehden aukeama. Näillä eväillä itsenäinen työskentely onnistuu jatkossa. Mukaan voi tulla, jos omalta kannettavalta tietokoneelta löytyy inDesign ohjelma. Osallistua voi hyvin myös harrastuksen ja oman mielenkiinnon perusteella, vaikka graafinen suunnittelu tai esitteen teko ei työhön kuuluiskaan!

Lisätietoja koulutuksesta löytyy koulutuskalenterista.