Mieleen hautumaan: Psyykkinen valmentaja -koulutus

Syksyllä 2021 alkaa 20 op laajuinen Psyykkinen valmentaja -koulutus. Psyykkinen valmennus tarkoittaa ohjattavan suorituskyvyn lisäämistä mielenhallinnan keinoja harjoittamalla. Usein näitä keinoja hyödynnetään urheilussa, mutta menetelmä soveltuu kaikille aloille, jossa itsensä rauhoittaminen vaativassa tilanteessa ja fokuksen säilyttäminen olennaisessa ovat tärkeitä taitoja.

Psyykkisen valmennuksen opit ovat tärkeitä jokaisen ihmisen itsensä kehittämisessä ja hyvän elämän saavuttamisessa. Syksyllä alkavassa koulutuksessa sekä osallistujan ohjaustavat että itsensä johtamisen tavat kehittyvät. Koulutuksessa paneudutaan mielen hyvinvoinnin edistämisen tapoihin ja ohjattavien potentiaalin löytämiseen ja hyödyntämiseen menestystä ruokkivalla tavalla.

Kohtaatko työssäsi tai harrastustoiminnan ohjaamisessa tilanteita, jossa psyykkisen valmennuksen opista olisi hyötyä? Onko sinulla ensi talven aikana mahdollisuus tehdä koulutukseen liittyviä harjoitteita valmennettaviesi kanssa? Lähtisitkö mukaan pitkään koulutukseen? Ilmoittautuminen päättyy kesän aikana!

Lue lisää Psyykkinen valmentaja -koulutuksesta