Voiko verkossa oppia esiintymistä?

Kyllä voi, kun on valmis harjoittelemaan ohjeiden mukaan! Esiintymisen kieli -verkkokurssilla pääset oppimaan ja harjoittelemaan esiintymistä ja vaikuttamista laajan materiaalin avulla. Kurssi sisältää selkeitä ja konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä. Sillä opit kaikki keskeisimmät vaikuttamisen keinot, ja harjoituksia tekemällä itsevarmuutesi kasvaa ja voit tulevaisuudessa olla vapautunut ja vaikuttava erilaisissa työelämän tilaisuuksissa.

Haluaisitko siis petrata esiintymisaitoasi? Tutustu Esiintymisen kieli -verkkokurssiin sivuillamme, ja ilmoittaudu mukaan! Kaksiosaisessa kurssissa tutustutaan ensin esiintymistaidon perusteisiin, ja toisessa osassa esityksen valmistamiseen. Verkkokurssi sisältää esiintymisen ammattilaisten kattavia kirjallisia materiaaleja, havainnollistavia kuvia ja vaikuttavia videoita, joiden avulla esiintymisen harjoittelu on helppoa. Jokaisen osan päätteeksi saat 1–3 harjoitusta, jotka teet itsenäisesti joko kirjallisena tai videointina. Kurssilla oleva aineisto opastaa ja ohjaa sinua arvioimaan itse harjoituksiasi ja edistymistäsi.

Kurssin käyneen sanomaa: “Opiskele itsenäisesti verkossa esiintymistä ja keskeiset vaikuttamisen keinot, niin hurmaat kuulijasi ja saat viestisi paremmin esiin. Ota oppimasi esiintymisen keinot käyttöön, vaikka heti. Ilmoittaudu Esiintymisen kieli -verkkokurssille!”