Sukututkimuskurssit tulevat!

Ensi syksynä starttaa taas monta sukututkimuskurssia. Aloitteleville tukijoille on Sukustartti syyskuun puolessa välissä. Sen jälkeen tarjonnassa on seitsemän erilaista kurssia vielä ennen joulua! Niistä voi valita mieleiset ja päästä osaavien kouluttajien avulla yhä pidemmälle oman suvun historiaan.

Sukututkimuskurssit ovat verkkokursseja, joten osallistua voi hyvin kotoa käsin. Voit osallistua koulutukseen tietokoneella, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Erillisiä ohjelma-asetuksia ei tarvita, eikä tekniikka edellytä aiempaa osaamista. Kurssimateriaalit, esimerkiksi kurssilla esitellyt tietolähteiden linkit, saat sähköisesti kurssin jälkeen.

Sukututkimuskurssit löydät koulutuskalenteristamme ”Kulttuuri & harrastukset” -sivulta. Sivulla on koulutuslistan yläpuolella painikkeita, joita klikkaamalla näkyville jää vain ne koulutukset, joista olet kiinnostunut. Klikkaa ”Sukututkimus ja historia”! Kaikki Kulttuuri & harrastukset -kurssit saat taas näkyviin, kun klikkaat sivulla ”Tyhjennä valinnat”.

Koulutuskalenterin sivuilla voit järjestellä kursseja niiden nimen (klikkaa listan yläpuolella otsikkoa ”Kurssi”), alkamispäivän (”Ajankohta”) tai viimeisen ilmoittautumispäivän mukaan. Kokeile!